Hirdetés

E3 2015 - Rare Replay és Sea of Thieves bejelentés

|

A Rare dupla meglepetéssel is készült a Microsoft sajtókonferenciájára, hiszen egy ütős, harminc játékot tartalmazó kollekció mellett bejelentettek egy új kalózos játékot, a Sea of Thievest is.

Hirdetés

Már a Microsoft E3 2015-ös konferenciája előtt pletykálták, hogy egy teljesen új játékot mutat be a Rare, és valóban így is lett, de nem csak egy projektet hozták magukkal. 

Augusztus 4-én jön a Rare Replay Xbox One-ra, amely a  csapat 30. évfordulója alkalmából 30 játékot rejt magában. Az augusztusban, kizárólag a Microsoft jelenlegi generációs konzoljára érkező csomagban olyan klasszikus Rare címek kapnak helyet, mint a Banjo-Kazooie, a Battletoads Arcade, a Kameo: Elements of Power, a Jetpac, a Blast Corps, a Killer Instinct, a Jetpac Refuelled, a Grabbed by the Ghoulies, a Perfect Dark és a Viva Piñata, de egyelőre ennyi az, amit tudunk róla: 

A csapat továbbá bejelentett egy vadonatúj IP-t is, az Xbox One-ra és PC-re szánt Sea of Thievest. Egy kalózos témájú multiplayer játék ez, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy bandákba verődve fedezzenek fel szigeteket, kincseket keressenek és harcoljanak másokkal. Az első trailer egy színes és rajzfilmszerű trópusi világot tár elénk, de nem hiányozhat a sűrű dzsungel és a kikötő sem a koncepcióból: 

A Sea of Thieves 2016 végén jelenhet meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)