Hirdetés

E3 2015 - két újabb Xbox One-exkluzív marad távol

|

Nincs könnyű dolguk az Xbox One játékosoknak, hiszen a Quantum Breakkel együtt már három exkluzív cím hagyja ki az idei expót.

Hirdetés

A Microsoftnak nagyon tartalmas előadást kell prezentálnia ahhoz, hogy az Xbox One tulajok elégedettek legyenek, hiszen mint korábban kiderült, nélkülözniük kell a gamescomig a Remedy-féle Quantum Breaket, most pedig az is megerősítésre került, hogy két tovább exkluzív is elkerüli a jövőhéten Los Angelest. 

Bár a Platinum Games részt vesz az E3-on, a Scaleboundot bizony nem viszik magukkal, helyette valami újat jelentenek majd be. Nem járt jobban az új Crackdown sem, ugyanis neki sem jutott hely a Microsoft sajtókonferenciáján. Az Xbox divízió jelenlegi feje, Phil Spencer egy blogbejegyzésben magyarázkodott arról, hogy a két játék miért hanyagolja a jövőheti expót és szerinte az okok a már így is zsúfolt E3-as felhozatalukban keresendő, vagyis egyszerűen nincs idejük minden egyes játékot bemutatni. Éppen ezért a most kimaradó címek az augusztusi gamescomon kerülnek bemutatásra, tehát ott már a Quantum Break, a Crackdown és a Scalebound is biztosan helyet kap majd. 

Ezeket figyelembe véve már három játékot is kihúzhatunk a Microsoft felhozatalából, de korábbi cikkünk alapján bőven akad még olyan cím, amivel megnyerhetik maguknak a játékosokat - ha a saját előadásukon nem is, a PC Gaming Show-n még szépíthetnek. Kövessétek E3-as aloldalunkat és garantáltan nem maradtok le az újdonságokról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)