Hirdetés

E3 2015 - se Minecraft: Story Mode, se Marvel-játék

|

Bár valamilyen The Walking Dead bejelentést kapunk, két másik Telltale-projekt nem lesz ott az E3-on, sőt, az egyik játék első részleteire fájóan sokáig kell várnunk.

Hirdetés

Olyan szériákkal a zsebében, mint a Tales from the Borderlands, a The Wolf Among Us, a Game of Thrones és a The Walking Dead, a Telltale Games már számos játékost megnyert magának, de a Minecraft: Story Mode és a Marvellel közös projektje is sokak kívánságlistáján szerepel. Sajnos ezeket biztosan nem viszi magával a kiadó a Los Angeles-i eseményre, viszont az egyikkel kapcsolatban van jó hírünk is.

A Telltale PR igazgatója, Job Stauffer megerősítette, hogy a Minecraft: Story Mode nem lesz ott az expón, ellenben egy másik nyári "conon" jó eséllyel fel fog bukkanni. A MineCon például július 4. és 5. között kerül megrendezésre Londonban, az tűnik a legesélyesebbnek:  

Ezenkívül Stauffer megosztott egy apró, ám annál elszomorítóbb részletet a Marvel számára készített titokzatos játékukról is, miszerint 2017 felé közeledvén várjuk inkább a projektről a híreket, de addig még hosszú az út:

Ti melyik Marvel hős(öke)t látnátok szívesen a Telltale gondozásában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)