Hirdetés

E3 2015 - Mirror's Edge Catalyst gameplay trailer és megjelenési dátum

|

Az Electronic Arts az E3 2015-ön egy kicsit többet is megmutatott a Mirror's Edge Catalyst játékmenetéből és bejelentették a megjelenés pontos dátumát is.

Hirdetés

Paca ijesztően rajta van a Mirror's Edge-en, ezért a DICE végül úgy döntött, hogy készít egy rebootot, Mirror's Edge Catalyst néven. Tigris vagy, Paca. 

Egy kis Mirror's Edge Catalyst gameplay trailert már láthathattunk, de úgy látszik, hogy az Electronic Arts-nak még bőven van mondanivalója a reboottal kapcsolatban. Például az, hogy ez bizony valóban egy reboot és nem egyenes folytatás. A Mirror's Edge mérsékelt sikerére való tekintettel ez persze érthető, az Electronic Arts részéről ez inkább csak egy kedves gesztus a rajongók felé.

Az EA elmondta, hogy a Catalystban Faith eredettörténetét ismerhetjük meg. A játékban nem lesznek töltőképernyők vagy pályák, egy hatalmas, szabadon felfedezhető városban vagyunk, amit a történet szerint egy Gabriel Kruger nevű ember tart a markában.

A Mirror's Edge Catalyst megjelenés 2016 február 23-án várható PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)