Hirdetés

E3 2015 - Nintendo élő közvetítés

|

A Nintendo E3 2015-ös bejelentkezéséből megtudhatjuk, mi lesz a Wii U és a 3DS jövője - The Legend of Zelda, Star Fox, Yoshi's Woolly World, és amiibo, amíg a szem ellát.

Hirdetés

A Nintendo sajnos jelen pillanatban nem versenyezhet a Sonyval és a Microsofttal, és idén nem tervezi bemutatni új konzolját, a Nintendo NX-et sem.

Az egyetlen lehetőség, hogy a Wii U-s és 3DS-es felhozatallal robbant. Ami biztos, hogy a jövőre érkező The Legend of Zelda, illetve a remélhetőleg még idén bemutatkozó új Star Fox lesz a középpontban, de szó esik a Mario Maker, a június végén megjelenő Yoshi's Woolly World játékokról, a Super Smash Bros. és Mario Kart DLC-kről, a Xenoblade Chronicles X-ről, a Shin Megami Tensei X Fire Emblem-ről, illetve a keményebb szórakozást nyújtó Devil's Thirdről. A többire csak tippelni tudunk, várjuk, hogy a kiadó lenyűgözzön minket (és ha mutat is mobilos címeket, valószínűleg nem azzal fog). A Nintendo World Championshipről sem szabad megfeledkezni

Az élő közvetítést, ahogy saját tulajdon liveblogunkat is, pont eme bekezdés alatt találjátok. Tudjátok, mi a teendő.

Watch live video from Nintendo on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)