Hirdetés

E3 2015 - kiszivárogtak a Nintendo új Animal Crossing és Mario Amiibo figurái

|

Bár a Nintendo sajtókonferenciája még odébb van, ez sem tud gátat szabni annak, hogy néhány bejelentésre váró Amiibo ne lepleződjön le idő előtt.

Hirdetés

Felsorakoztak az új Amiibo figurák, amiket valószínűleg a Nintendo holnap fog hivatalosan is bemutatni.

A Nintendo spanyol divíziójának kiküldött hírlevélben bukkantak rá a lentebb található képre, amin elég sok új bábut vehetünk szemügyre. Az e-mail egyébként olyan termékekről is tartalmazott promóciós anyagokat, amiket már régóta kitolt a Nintendo, ám a fotón felfedezhetünk teljesen új Amiibo figurákat is. Láthattok egy 8-bites Mariot is, ami talán összefüggésben lehet a Mario Makerrel, de lehetséges, hogy így szeretnének megemlékezni a Mario franchise 30 üzleti évéről, egyelőre csak tapogatózunk ezzel kapcsolatban. Rengeteg Animal Crossing figurát is észrevehetünk a képen, nemsokára minden kiderül velük kapcsolatban.

Hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)