Hirdetés

E3 2015 - Amiibo támogatással érkezik a Super Mario Maker

|

A Super Mario Maker továbbra is a kreatívabb játékosoknak szeretne kedvezni, az új részben pedig akár Amiibo figuráinkat is bevethetjük.

Hirdetés

Habár a Nintendo most nem próbál akkorákat villantani, mint a vetélytársai, azért továbbra is ügyelnek arra, hogy minden korosztálynak és játékostípusnak nyújtsanak valami szórakoztatót. A sok ügyességi és akciójáték mellett a kreatívabb, művészi vénával rendelkező játékosoknak is megpróbálnak kedvezni a Super Mario Maker képében, ami ezúttal már Amiibo támogatással érkezik.

A Nintendo Direct közben mutatta be a cég a játékot, ahol a szokásos pályaépítgetés mellett azt is demonstrálták, ahogyan az új verzióban az Amiibo figuráinkat a kontrollerhez érintve a játékbeli karakterünket változtathatjuk. A bemutató alatt a Wii Fit Trainer figurát használták, de bizonyára az összes többi karaktert is felhasználhatjuk.

A Nintendo a prezentáció során bemutatta néhány régi Mario játék grafikai munkálatainak részleteit, egy kicsit betekintést nyújtva abba a kreatív folyamatba, amivel a cég akkoriban dolgozott.

A Super Mario Maker megjelenés szeptember 11-én várható Nintendo Wii U-ra. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)