Hirdetés

E3 2015 - újabb fejlesztők csatlakoztak a PC Gaming Show-hoz

|

A megszokott E3-as konferenciák mellett idén a PC is saját műsort kap a Los Angeles-i expón, amelyre további vendégeket jelentettek be a szervezők.

Hirdetés

Izgalmasnak izgalmas hallgatni az EA, a Ubisoft, a Microsoft és a Sony bejelentéseit a saját előadásaikon (amikhez idén csatlakozik a Square Enix és a Bethesda is), de a PC eddig nem kapott külön figyelmet az expón. Idén azonban a PC Gamer és az AMD közös erővel megrendeznek egy olyan konferenciát, amin minden a PC-s játékokról szól majd. 

Korábban olyan résztvevőket jelentettek be az esemény házigazdái, mint a Blizzard, a Bohemia, a Cloud Imperium, a Devolver Digital, a Paradox Interactive, a Heart Machine, a Square Enix, a Tripwire, a Humble Bundle és az AMD, de jelen lesz két neves fejlesztő, Dean Hall és Cliff Bleszinski is. Már az imént felsorolt felhozatal alapján sem lehet okunk panaszra, azonban most megerősítésre került, hogy a fentieken kívül a következő fejlesztőcsapatok is képviselik magukat (zárójelben az ismert és releváns játékaikkal): 

- ArenaNet (Guild Wars 2)
- CCP Games (EVE Online, Dust 514, EVE: Valkyrie, Project Legion)
- The Creative Assembly (Alien: Isolation, Total War: Arena, Total War Battles: Kingdom, Total War: Warhammer)
- Fullbright (Gone Home, Tacoma)
- Frictional Games (Penumbra és Amnesia széria, SOMA)
- Frontier Developments (Elite: Dangerous, ScreamRide, Coaster Park Tycoon)
- Nexon (Counter-Strike Nexon: Zombies, Atlantica Online, Vindictus)
- Pixel Titans (Strafe)
- SCS Software (American Truck Simulator, Euro Truck Simulator 2, 18 Wheels of Steel széria)
- Splash Damage (Brink, Batman: Arkham Origins, Dirty Bomb, Tempo)

A PC Gaming Show hazai idő szerint június 17-én, hajnali 2 órakor kezdődik és tartalmaz exkluzív bejelentéseket, valamint új tartalmakat a már ismert játékokról. E3-as különítményünk a nap 24 órájában értesít majd titeket a történésekről, így garantáltan nem maradtok le semmiről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)