Hirdetés

E3 2015 - Phil Spencer bejelentette a Killer Instinctet PC-re!

|

Phil Spencer, az Xbox divízió feje is részt vett a PC Gaming Show-n és bejelentette, hogy az Xbox One verekedős játéka PC-re is ellátogat.

Hirdetés

Az Xbox talán furcsa látvány egy PC Gaming Show nevű konferencián, de az "Xbox" most már a Microsoft gaming részlegét jelenti, és a cég egyébként is szeretné szorosabbra fűzni a kapcsolatát a PC-s játékosokkal.

Phil Spencer a Xbox és a PC jövőjéről elmélkedett, amiben persze hatalmas szerepe lesz a Windows 10-nek és a DirectX 12-nek is. A Windows 10-ről egy egyesített platformként beszélt, de leszögezte, hogy ez nem azt jelenti, hogy egyszer csak minden játék cross-platform lesz, csupán csak leegyszerűsíti a fejlesztők dolgát.

Spencert a Microsoft PC-s terveiről is kérdezték, és annak ellenére, hogy "nem akart nagy ígéretekbe bocsátkozni", bejelentette, hogy érkezik a Killer Instinct PC-s verziója. Nem ez az első Xbox One-exkluzív játék, ami később utat talált PC-re és valószínűleg nem is az utolsó. A Killer Instinct PC megjelenés pontos dátumát egyelőre nem tudjuk.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)