Hirdetés

E3 2015 - bemutatkozott a Plants vs Zombies: Garden Warfare 2

|

Elvetemült vég- és veteménylények rontanak egymásnak a népszerű multiplayer lövölde folytatásában.

Hirdetés

Nem állíthatnánk, hogy különösebb meglepetést okozott az öltönyben feszítő Peter Moore, amikor az EA Access és az inkább csak a tengerentúlon népszerű Madden népszerűsítése mellett hivatalosan is leleplezte a Plants vs. Zombies: Garder Warfare 2-t.

Aki más egyébről sem álmodott kiskorában, minthogy egy naranccsal zombikat tesz hidegre, annak most elérkezett a gyümölcslével folyó Kánaán. Megjelenés valamikor jövő tavasszal Xbox One-ra és a helyszínre, valamint alkalomra való tekintettel meg nem nevezett rivális platformokra.

Egyébként szolid tapsot aratott és néhány kósza hujjogást váltott ki csupán a zombik és zöldségek háborúját feldolgozó eposz második felvonása. Persze ezen nincs mit csodálkozni, az Electronic Arts érthető módon a saját show-jára tartogatja legnagyobb durranásait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)