Hirdetés

E3 2015 - mire készülnek a Metroid Prime fejlesztői?

|

A Nintendo egyik stúdiója, a Donkey Kong és Metroid játékokat fejlesztő Retro Studios bejelentette, hogy bizony ők is ott lesznek az E3-on. Visszatért a Metroid?

Hirdetés

Hogy pontosan mire készülnek, arról sejtelmünk sincs, de a tavalyi nagy sikerű Wii U exkluzív Donkey Kong Country: Tropical Freeze-t és a Metroid Prime -ot hegesztő csapat kilátogat majd a Los Angeles-i expóra, legalábbis erre következtetünk a nemrég megosztott tweetből.

Bár egyelőre az sem biztos, hogy új játékot mutatnak be, azért elég valószínűtlen, hogy üres kézzel érkezzenek a helyszínre, különösen annak fényében, hogy már több mint egy év telt el a Donkey Kong megjelenése óta és a csapat a tavalyi E3-on sem villantott semmit.

Amennyiben kapunk egy bejelentést, arra minden bizonnyal a Nintendo E3 Digital alatt kerül majd sor, egyelőre azonban tippelni sem mernénk azzal kapcsolatban, hogy a Metroid széria tér-e vissza, vagy egy teljesen új IP-vel térnek vissza a srácok. Igazából egyikbe se nagyon tudnánk belekötni.

Ti milyen bejelentésnek örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)