Hirdetés

E3 2015 - Rock Band 4 megjelenési dátum, gameplay videó, új számok

|

A Harmonix megerősítette a Rock Band 4 megjelenési dátumát, bemutatott egy új, gitáros gameplay trailert, illetve bejelentett egy rakat számot, köztük Elvis Presley és Mark Ronson dalaival.

Hirdetés

Vártuk, hogy a Rock Band 4 szerepet kap-e a Microsoft előadása alatt, de így is nagyon pörgős volt az egész, egy élő demóra valószínűleg már nem futotta volna.

Ugyanakkor időközben érkezett egy sajtóközlemény, ami egyrészt megerősítette, hogy a Rock Band 4 megjelenési dátuma október 6., másrészt szerepelt benne az alábbi két videó. Az első középpontjában a gitáros áll, aki keményen beleéli magát az egészbe, és imprózik egy szólót, a második pedig betekintést enged a kulisszák mögé.

Októberig még sok idő van, a Harmonix csak lassan leplezi le a dalokat, de az eddig ismertek mellé most a következőket jelentették be:

Benjamin Booker - Violent Shiver

Elvis Presley - Suspicious Minds

Mark Ronson ft. Bruno Mars - Uptown Funk

Queens of the Stone Age - My God is the Sun

Scandal - The Warrior

A jtáék mától előrendelhető, egyelőre nem tudjuk, Magyarországon a boltokba kerül-e, és ha igen, milyen áron. Megpróbálunk mihamarabb utánajárni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)