Hirdetés

E3 2015 - tényleg lesz Shenmue 3 bejelentés?

|

A Shenmue sorozat atyja, Yu Suzuki közzétett ma egy fotót egy targoncáról, és a rajongók elkezdtek nagyon örülni. Aki érti, érti.

Hirdetés

Még májusban merült fel, hogy Shenmue 3 és/vagy Shenmue 1-2 HD bejelentés lesz az E3-on, és így, napokkal a releváns konferenciák előtt Yu Suzuki is úgy gondolta, érdemes kicsit húzni a rajongókat.

Míg alább a Shenmue-t nem ismerő játékosok csak egy targoncáról készült fotót látnak, addig a rajongók tudják, hogy a targonca a Shenmue játékok szimbólumává vált. Az első rész elején Ryónak egyszerű, hétköznapi dolgokat kellett csinálnia, például targoncát vezetnie, és ez sokak emlékezetébe mélyen beleégett.

Persze lehet, hogy Suzuki csak viccesnek találta az E3 helyszíne mellett parkoló munkagépet, csak kacsintani akart a fanoknak, és valójában semmilyen bejelentés nem lesz. Mi inkább mégis ennek ellenkezőjében bízunk. 

A Shenmue 1-2-t a SEGA adta ki Dreamcastre, de utóbi a Microsoft gondozásában az eredeti Xboxra is megjelent. A fenti linken látható képeken a SEGA és a Square Enix, illetve a PS4 és a Steam logója jelenik meg, úgyhogy valószínűleg a Square előadása alatt ejtik meg a bejelentést, és ez lesz a 6 meglepetés egyike. A Sony a második esélyes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)