Hirdetés

E3 2015 - ezeket a PlayStation Vita játékokat nem mutatta be a Sony

|

Bár Shuhei Yoshida szerint is egy kicsit háttérbe szorult a PlayStation Vita, azért a Sony szállítani fogja rá a játékokat, amiket most meg is mutatunk nektek.

Hirdetés

Shuhei Yoshida egyértelműen és világosan közölte velünk, hogy ne számítsunk AAA-s címre a PlayStation Vita esetében, de ez nem jelenti azt, hogy nem jön majd elég játék hozzá.

A PlayStation New Zeland és a PlayStation Australia YouTube csatornákra kikerült egy kicsivel több mint egyperces videó, amiben azokat a Vitás ígéreteket láthatjuk, amelyek bemutatására a Sony nem tudott időt szakítani a sajtókonferencián. Erős túlzás lenne azt állítani, hogy a Vita halott, ezt még Yoshida mester is megerősítette, de tény, hogy kevesebb játék érkezik majd hozzá. A jelenlegi felhozatalban is találhatunk magunknak olyan alkotást, ami képes lekötni, de lehetséges, hogy a videóban látható jövőbeli címek is felkeltik a Vita közösség érdeklődését. 

Sokan úgy gondolják, hogy a Sony azért szakíthatott volna időt ezeknek a bemutatására. Egyetértetek?

Címkék: #sony
Platformok: PlayStation Vita
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)