Hirdetés

E3 2015 - Square Enix élő közvetítés

|

A Bethesda mellett a Square Enix is saját előadást tart az E3 2015-ön; Rise of the Tomb Raider, Deus Ex: Mankind Divided, Just Cause 3, Final Fantasy XV lesznek, de az új Hitman és egy új Sleeping Dogs bemutatkozására is számíthatunk.

Hirdetés

Amennyire jelen pillanatban tudjuk, a Square Enix csak három címmel készül az idei évre: az egyik a Rise of the Tomb Raider, ami most még a Microsoft szárnyai alatt jelenik meg, a másik a Deus Ex: Mankind Divided, a harmadik pedig a Just Cause 3.

Három játék nem csinál sajtókonferenciát, tartja a mondás, de a Square Enix nagyobb kiadó ennél. Ott van például a ki tudja, mikor érkező Final Fantasy XV és a Final Fantasy VII PS4-es változata, az új Star Ocean, a Kingdom Hearts III, vagy a jelenleg is aktívan pörgő Nosgoth. Számíthatunk az új Hitman játékra, és nagyon reméljük, hogy a Sleeping Dogs sikeres fogadtatása elég volt a kiadónak, hogy berendelje a második részt. Bátorság lenne egy új Kane & Lynch-et vagy egy új Legacy of Kain játékot feltételezni, de bármi megeshet.

A közvetítést az alábbi videó elindításával tudjátok követni, alatta pedig liveblogunkat találjátok, ami – jó liveblog módjára – automatikusan frissül.

Watch live video from SquareEnixPresents on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)