Hirdetés

E3 2015 - World of Final Fantasy bejelentés és trailer

|

A Final Fantasy VII remake mellett egy teljesen új Final Fantasy játék is bemutatkozott, ami úgy néz ki, hogy teljesen új irányból fogja meg a témát.

Hirdetés

A Square Enix idén már ledobott egy hatalmas bombát a Final Fantasy VII remake bejelentésével, de természetesen nem álltak meg ennyivel és rögtön bejelentettek egy újabb Final Fantasy játékot, az eddigiektől egy meglehetősen eltérő koncepcióval.

A World of Final Fantasy fejlesztői szerint a sorozat egyik legnagyobb probléma, hogy az utóbbi időben rendkívül nehezen megközelíthetővé vált azok számára, akik korábban nem találkoztak egyik résszel sem. Ennél fogva az elsődleges céljuk az volt, hogy a World of Final Fantasy egy minden korosztály számára megközelíthető, egyszerűen megtanulható de mégis mély játék legyen és egy újfajta vizuális élmény.

A Square Enix apró érdekességként egyébként azt is bejelentette, hogy a Japánban már hozzáférhető mobilos Final Fantasy-s társalkalmazás, vagyis a Final Fantasy Portal App idén nyáron angolul is elérhetővé válik.

A World of Final Fantasy megjelenés 2016-ban várható PlayStation 4-re és PlayStation Vitára. Nektek hogy jön be ez a kicsit meseszerűbb stílus?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)