Hirdetés

E3 2015 - The Crew: Wild Run megjelenési dátum, trailer

|

Monster Truckokkal és motorokkal jön a The Crew első nagy kiegészítője, a Wild Run, ami talán visszacsábítja azokat, akik rég otthagyták a Ubisoft játékát.

Hirdetés

A The Crew a Ubisoft szerint siker lett, mi nem úgy látjuk, de ők biztosan jobban tudják, nekik hiszünk, higgyetek ti is nekik.

November 17-ére várható a The Crew: Wild Run megjelenése. A kiegészítőben egy fesztiválra, a The Summitra megyünk, ahol "versenyzők és a versenyzés iránt érdeklődők mérik össze tudásukat" az Egyesült Államok ikonikus helyszínein, extrém események során. Négy vadonatúj járműtípust próbálhatunk ki: a Monster Truckokkal trükközhetünk, a motorokat egyaránt hajthatjuk aszfalton és földúton, a Dragsterek elképesztő végsebességre képesek, a Drift Caroknál pedig mindent pontosan ki kell tapasztalni, hogy ügyesen tudjunk farolni. A kiegészítő csak PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re jelenik meg, Xbox 360-ra nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)