Hirdetés

E3 2015 - The Walking Dead: Michonne minisorozat a Telltale-től

|

Kiderült, mi a The Walking Dead kalandjátékok fejlesztőjének újabb nagy dobása; ezúttal többet kapunk, mint egy egyalkalmas DLC.

Hirdetés

A sorozatnézőknek ismerős lehet Michonne (a képregény olvasóinak meg méginkább), a szamurájkardos lány, akit úgy ismertünk meg, hogy pórázon vezetett két zombit.

Rick Grimes csapatának mostanra oszlopos tagja háromrészes minisorozatot kap, ez pedig nemes egyszerűséggel a The Walking Dead: Michonne, melynek megjelenése ősszel várható Xbox One-ra, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re,Pc-re, iOS-re és Androidra. Ahhoz, hogy játszani tudjunk vele, legalább a The Walking Dead: Season Two első epizódjával rendelkeznünk kell. A sztori a 126. és 139. képregény közti eseményeket meséli el, azt, hogy miért hagyta ott Rickéket Michonne, és miért tért vissza később. Egyelőre a fenti képünk van (amit alább kattintva nagyban is megnézhettek), a Microsoft előadása alatt talán egy videó is debütál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)