Hirdetés

E3 2015 - Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands bejelentés!

|

A Ubisoft egy hatalmas meglepetéssel zárta az E3 2015-ös konferenciáját. Itt az első Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands trailer!

Hirdetés

A Ubisoft E3 2015-ös konferenciája tele volt váratlan dolgokkal, de a legnagyobb meglepetés a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands bejelentése volt.

A Ubisoft Paris teljes titokban dolgozik a játékon, ami már önmagában is elég hihetetlen a játékvilág jelenében. A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands egy hatalmas nyitott világban játszódik, amit persze szabadon bejárhatunk. A játék történetéről egyelőre nem tudtunk meg szinte semmit, viszont az biztos, hogy a játékmenet során nem fogunk unatkozni.

A nyitott világban rengeteg különböző járművel utazgathatunk és nagyon úgy néz ki, hogy fegyverekből és lövöldözésből sem lesz hiány. A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands trailer alapján biztosra vehető, hogy lesz egy többjátékos oldala is a dolognak, de erről egyelőre nem beszélt a Ubisoft.

A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands megjelenés pontos időpontját nem tudjuk, de mivel a videóban látható játékmenet még egy nagyon korai stádiumban lévő projektről árulkodik, ezért meg lennénk lepődve, ha nem csak jövőre érkezne.

Mit szóltok? Hogy tetszik az új Ghost Recon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)