Hirdetés

E3 2015 - Ubisoft élő közvetítés

|

A Ubisoft E3 2015-ös felhozataláról keveset tudunk, de a Tom Clancy's The Division, az Assassin's Creed: Syndicate, a Rainbow Six: Siege és alighanem a Watch Dogs 2 is szerepet kap.

Hirdetés

Nem telhet el Ubisoft E3 sajtókonferencia Assassin's Creed bemutató nélkül, és időszerű, hogy a halasztgatás és a kevésbé fontos mutogatnivalók után valami igazán érdekeset lássunk a The Division kapcsán.

A Ubisoft most nem sok mindent jelentett be előre, az Assassin's Creed: Syndicate, a két Assassin's Creed Chronicles, a Rainbow Six: Siege, a The Division és a Just Dance 2016 még kevés ahhoz, hogy megtöltsenek egy másfél órás előadást. Épp ezért reméljük, hogy lesz más is, például egy Watch Dogs 2 bejelentés, egy Beyond Good & Evil 2 bemutató, az új Child of Light-játék, egy új Rayman, esetleg egy South Park: The Stick of Truth folytatás vagy egy adag Tom Clancy-cím. Na meg a VR. Meglátjuk hamarosan, további spekulációinkat itt olvashatjátok.

A livestreamet az alábbi videó elindításával követhetitek, ha eljön az idő, alatta pedig liveblogunkat találjátok, ami magától frissül, nem muszáj rákönyökölni az F5-re (vagy a CMD+R-re).

Watch live video from Ubisoft on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)