Hirdetés

E3 2015 - egy új Prince of Persia bejelentését pletykálják

|

Egy szinkronszínész Twitter-üzenete alapján arról spekulál a világháló, hogy a Ubisoft egy új Prince of Persia játékot mutat be az E3-as konferenciáján.

Hirdetés

Hihetetlenül kivagyunk már éhezve egy AAA-kategóriás Prince of Persia játékra, elvégre a legutóbbi öt éve jelent meg a The Forgotten Sands képében (a két évvel ezelőtti, mobilos The Shadow and the Flame-et ne számítsuk ide). 2013-ban a Ubisoft Montreal vezetője, Yannis Mallat szomorított minket el azzal, hogy kicsit pihentetik a szériát, majd tavaly már arról ment a pletyka, hogy a kiadó egy új PoP bejelentésére készül, még ha nem is a közeljövőre ígért eredményt. Jelenleg ott tartunk, hogy nem tudjuk, mi a helyzet a franchise tájékán, viszont egy tweet alapján újból felcsillant a remény. 

Egy brit szinkronszínész, Robin Atkin Downes Twitteren szólta el magát a Ubisoft E3-as felhozatalával kapcsolatosan, miszerint alig várja már az expót, hiszen a Prince of Persia és George Washington is ott lesz: 

Downes rengeteg projektben vett már részt szinkronhangként pályafutása során, ő volt például a Prince of Persia: Warrior Withinben a Herceg, a The Witcher 3: Wild Huntban Radovid király és az Assassin's Creed III: The Tyranny of King Washington kiegészítőben a címszereplő orgánuma is. 

A Ubisoft az E3-as felhozatalának ismertetésekor megemlítette, hogy több bejelentésre is számíthatunk tőle a konferenciáján, vagyis ebbe könnyen beleférhet egy új Prince of Persia bemutatása is, mindazonáltal Downes elszólása miatt még ne éljétek bele magatokat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)