Hirdetés

E3 2015 - itt az új Warhammer: End Times - Vermintide trailer

|

Az E3-as kedvcsinálónak szánt videó megtekintése után egyre jobban szeretnénk már megtizedelni a Skaven állományt a Warhammer: End Times - Vermintide kooperatív mészárlásaiban.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy brutalitásból nem lesz hiány a Warhammer: End Times - Vermintide csatái alatt, de hát mi más várhatnánk egy Warhammer univerzumban játszódó játéktól?

A csapatmunkára kihegyezett kooperatív vagdalkozások alatt mindenki kiválaszthatja a neki legjobban tetsző hőst. Eddig kettőt ismerünk ezek közül, az egyik a sebzésre specializálódott Witch Hunter, a másik pedig derék törpe barátunk, aki meglepetésünkre nem tank, hanem felderítő. A Fatshark munkatársai most gyorsan összepakoltak nekünk egy új trailert, valamint kaptunk néhány érdekes információt is a játékkal kapcsolatban. Minden hős birtokolhat egy távolsági fegyvert is, amit a meglehetősen széleskörű kínálatból választhat ki magának, illetve a Fatshark azt akarja elérni, hogy totál úgy érezzük magunkat a játék közben, mintha összeroppantana minket a jelentős túlerő. Csapatmunkával és ügyes taktikázással azonban minden harcot meg lehet nyerni.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)