Hirdetés

E3 2015 - Xbox Games Preview, avagy az early access konzolos megfelelője

|

Látva a Steam-féle Early Access program sikerét, a Microsoft elindítja az Xbox Games Preview programot, mely lehetővé teszi nem csak azt, hogy félkész játékokat vásároljunk, de azt is, hogy ingyen kipróbáljuk őket. Mától.

Hirdetés

Mivel a játékosok egy jelentős része önként és dalolva vásárol olyan játékokat, amik vagy nem képesek stabilan futni, vagy hiányosak, vagy lehet, hogy soha el sem készülnek, a korai hozzáférés nem akar elhalni, sőt, terjed, mint a nátha.

Az Xbox One is elkapta, mától indul az Xbox Game Preview kezdeményezés, ami nagyon hasonló a PC-s early accesshez: megvehetjük jóelőre a játékokat, hogy utána tanácsainkkal segítsük a fejlesztők munkáját, vagy féktelen anyázással és szünet nélküli panaszkodással hátráltassuk őket. Az első két játék, ami a programba bekerült, az Elite: Dangerous és a The Long Dark, de később a DayZ is csatlakozik hozzájuk. A legjobb, hogy igazából nem is muszáj fizetni; minden játékhoz készül egy rövidebb, ingyenes változat, hogy eldönthessük, elég jó-e ahhoz, hogy pénzt adjunk érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)