Hirdetés

E3 2016 - a Bethesda idén is tart előadást

|

A tavalyi E3-as előadás után bizonytalan volt, hogy a kiadó idén is külön show-t szentel-e játékainak, de végül úgy dönöttek, van mit megmutatniuk.

Hirdetés

Az E3 2015-ön a Bethesda rengeteg játékot megmutatott, és közülük csak a Fallout 4 jelent meg eddig. Várható, hogy tavasszal befut a DOOM is, de így is lesz mivel megtölteni egy másfél órás előadást. Pláne, ha új bejelentések is jönnek.

Ősz környékén jöhet a Dishonored 2, biztos, hogy még több DLC-t kap a The Elder Scrolls Online, jönnek a Fallout 4 kiegészítői, és az sem kizárt, hogy folytatódik a The Evil Within. Emellett bejelenthetnek egy vadonatúj, történetorientált The Elder Scrolls játékot is, de ebben csak óvatosan merünk bízni. Egyelőre csak annyi biztos, hogy az előadás június 13-án hajnali 4-kor kezdődik, és ahogy a tavalyit, úgy az ideit is élőben fogjuk közvetíteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)