Hirdetés

E3 2016 - íme az Activision felhozatala

|

Bizonyára mindenkit meglepetésként fog érni, de az Activision bizony magával viszi a Call of Duty: Infinite Warfare-t Los Angelesbe, sőt ott lesz a Destiny is.

Hirdetés

Az Activisionnek idén alaposan rá kell feküdnie a Call of Duty: Infinite Warfare E3-as bemutatójára, ha azt akarják, hogy képes legyen a sci-fibe ágyazott lövölde felvenni a versenyt az első világháborúba kalauzoló Battlefield 1-gyel, ugyanis sem az előrendelések száma, sem a visszajelzések nem jósolnak túlságosan pozitív jövőt az idei CoD-nak. 

A kiadó most annak rendje és módja szerint be is jelentette, hogy a Call of Duty: Infinite Warfare ott lesz az E3-on és megmutatják a játékmenetét, valamint magukkal viszik a felújított Call of Duty: Modern Warfare-t is.

A Bungie további információkkal készül a Destiny: Rise of Iron kiegészítővel kapcsolatban, de komoly erőkkel képviselteti magát a Skylanders franchise is, ugyanis az Imaginators kapcsán van még mit mutatniuk a készítőknek, beleértve a Sensei-ek bemutatását is. 

Az Activision nem tart saját eseményt az E3 alkalmából, de a fenti címekkel nagy valószínűséggel a Sony konferenciáján találkozhatunk majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)