Hirdetés

E3 2016 - ilyen volt a Bethesda bulija a helyszínen

|

Nem mindennapi élmény a helyszínen végigülni a Bethesda sajtókonferenciáját, majd a meglesni az utána megrendezett afterpartyt is. Mazur képei és rövid helyszíni beszámolója következik.

Hirdetés

A Bethesda kedvessége nem csak odáig tartott, hogy hűsítővel és pattogatott kukoricával kínálták az E3-as előadásukra érkező vendégeket. A konferencia utáni bulin is kitettek magukért a szervezők, amin nagyon sokan voltak és ezért nem is maradtunk ott végig, szóval csak pillanatképek következnek.

Az orlandói események miatti szigorított biztonsági intézkedések hatására minden késett, de a tömeg türelemmel tűrte az utcai sorban állást, majd a konf után annál nagyobb elánnal vette bele magát mindenki a buliba. 

Az újságírókkal beszélgetve egyértelmű volt, hogy a közhangulat a Preynek kedvezett, a Dishonored 2 nem volt rossz, de nagy meglepetéseket nem tartogatott, egyedül a Quake Champions volt újdonság, ami pedig még bármi lehet (de jelenleg szinte mindenki egy Overwatch utánlövésnek sejti - ami persze nem feltétlenül rossz), a többi viszont mind tudott volt.

A legnagyobb izgalom a Doom és Fallout 4 VR változata körül volt, és okkal: mindkét játék élményén nagyon sokat dob a VR. De a bulihangulatra nem lehetett panasz. A jetlag és a The Elder Scrolls mini-kriglikben mért sörök beütöttek, úgyhogy a Blink-182 vagy mennyi koncertjét már nem vártuk meg, de azért van pár fotó, amit most gyorsan meg is osztok veletek a helyszínről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)