Hirdetés

E3 2016 - a Bethesda nagy meglepetése egy új Prey lesz?

|

Szenzációs pletyka érkezett a Bethesda E3 2016-os konferenciáját illetően, ugyanis egyes források szerint ott mutatkozhat be az új Prey.

Hirdetés

A Prey 2 hosszú és fájdalmas fejlesztésére 2014. októberének végén került pont, mikor a Bethesda alelnöke, Pete Hines bejelentette a projekt törlését. Legalábbis ezt kommunikálták felénk, ugyanis korábban érkeztek olyan pletykák is, hogy a Dishonoreddel bizonyító Arkane Studios egyik divíziója, az Arkane Austin dolgozott a Prey folytatásán. 

Most, egy hónappal az E3 2016 előtt a Kotaku egyik írója, Jason Schreier úgy értesült egyes forrásainak köszönhetően, hogy a Bethesda az expóra tervezett konferenciáján fogja bejelenteni a Prey 2-t, amely valójában már nem az a játék, amit 2011-ben megmutatott nekünk a Human Head, hanem egy teljesen új projekt, amely "Danielle" kódnéven fut (valószínűleg nem is Prey 2 lesz a neve) és ő is úgy tudja, hogy az Arkane Austin fejleszti.

Persze Schreier mindezt nem mondta 100 százalékban biztosra, de a Kotakusok általában nem szoktak tévedni (az Assassin's Creedeket is rendre ők leplezik le idő előtt), ráadásul egy másik forrás, a Prey rajongói oldal, az Alien Nore is megerősítette, hogy ők is hallottak erről.

A Bethesda E3-as előadása hazai idő szerint június 13-án, hajnali 4-kor rajtol el, kövessétek együtt velünk az eseményeket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)