Hirdetés

E3 2016 - készül a Bulletstorm Remaster?

|

Egy rejtélyes USB meghajtón olyan képekre bukkantak, melyeken elméletileg a Bulletstorm Remaster látható.

Hirdetés

Az eredeti Bulletstorm egy eléggé szórakoztató, kellőképpen örült lövölde volt, amiből végül nem fogyott túlságosan sok, de a játékosok kellemes emlékeket felidézve tekintenek vissza rá. Most olyan hírek kaptak szárnyra, melyek alapján elképzelhető, hogy egy ráncfelvarrott verzió is van készülőben.

Bár a Microsoft E3-as sajtókonferenciáján nem került szóba egy felújított Bulletstorm, most mégis meglehetősen jó minőségű képeket tudunk mutatni az állítólagos Bulletstorm Remasterből.

A képek egy Xbox USB meghajtóról származnak, melyen több mint 200 mappa található különféle jelenleg is készülő videojátékok képeivel. Minderről Nick Robinson számolt be a Twitteren, aki az Xbox sajtóeseményen kapta meg az adathordozót.

Ahogy azt ti is láthatjátok, ezen a listán bizony ott virít a Bulletstorm Remaster is. Egyelőre semmi konkrétumot nem tudunk, úgyhogy be kell érnünk ezzel a négy képpel.

Az eredeti Bulletstorm még 2011-ben jelent meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Természetesen ha bármilyen új információ felbukkan egy esetleges Remaster verzióval kapcsolatban, akkor azt egyből megosztjuk veletek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)