Hirdetés

E3 2016 - már tölthető a DOOM demója

|

Az éjjel még csak a bejelentés történt meg, de már le is lehet tölteni a kipróbálható verziót.

Hirdetés

Ahogy az éjjel elhangzott, a DOOM kapott egy demót, amit az E3 alatt ingyenes le lehet tölteni, és ki lehet próbálni a pokoli kalandokat. Ma délutánig az európai játékosok még nem érhették el a beígért próbaverziót, de most már mindenki előtt megnyíltak a kapuk.

A játék kampányának első pályája játszható végig ingyen mindhárom platformon. A PlayStation 4, Xbox One és PC program egészen az E3 végéig, tehát június 16-ig próbálgatható. Ezután lehet, hogy még bővítenek a demón, minden azon múlik majd, hogy mekkora az érdeklődés.

Letölteni a legegyszerűbben a PlayStation Store, Xbox Game Store és Steam linkekre kattintva lehet a játékot, de az sem túl bonyolult, ha beírjátok az adott platform keresőjébe a DOOM Demo kifejezést, és lekattintjátok a felbukkanó címet. Ha tetszett a játék, akkor meg is fontolhatjátok a beszerzését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)