Hirdetés

E3 2016 - bemutatkozik a sci-fi MMO, a Dual Universe

|

Egy komplex sci-fi játék, amelyben saját magunk építhetünk űrhajót vagy komplett városokat, bolygókat fedezhetünk fel és civilizációkat dönthetünk romba.

Hirdetés

A PC Gaming Show egyik vendége Jean-Christophe Baillie volt a Novaquarktól, aki nem kisebb projektet mutatott meg, mint a Dual Universe-t. 

A játék koncepciója, hogy bármit megépíthetünk benne, amit szeretnénk és ha űrhajót is készítünk, akkor szabadon, töltés nélkül járhatjuk be a bolygókat, majd alakíthatjuk az univerzumot a játékosok ezreivel együtt. A rendszer mindent ránk bíz, így csakis a felhasználókon múlik, hogy háború lesz-e, avagy béke honol a közösségek között. 

A játékmenetet talán úgy lehetne a legkönnyebben elképzelni, ha a No Man's Sky, az EVE Online és a Minecraft egyes elemeit gondolatban kereszteznénk, majd hozzáadnánk még egy kis komplexitást, de az E3 2016 PC-s eseményén bemutatott, pre-alpha gameplay videó ennél sokkal közelebbről is szemléltetni tudja, hogy a Dual Universe mit tud és mekkora potenciál rejlik benne.

A Novaquark reményei szerint 2017 elején már egy játszható alfával tudnak szolgálni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)