Hirdetés

E3 2016 - máris indul a hype (videó)

|

Több mint fél évvel az E3 2016 kezdete előtt már megkaptuk az első beharangozó videót, avagy idén a karácsonyfa alá kerül egy kis hype is.

Hirdetés

Nagyszerű játékosrendezvényekkel telített évet tudhatunk magunk mögött, amelynek fénypontja ismét a nyári E3 volt. A játékipar színe-java képviselte magát 2015 egyik legnagyobb eseményén, a korábbi éveknél sokkal több konferenciának örülhettünk és annyi bejelentést, exkluzív interjút, videót, valamint információt kaptunk, hogy a 2016-os E3-ig sorolhatnánk a részleteket, de inkább nosztalgiázzatok velünk ezen a gyűjtőoldalon és térjünk is rá a jövő évi expóra. Mivel már van okunk rá. 

Talán Bethesda konferencia nem lesz, de az E3 2016 így is hihetetlenül izgalmasnak ígérkezik, még az ideinél is grandiózusabbnak, legalábbis ezt ígéri a minap megjelent promóciós videó: 

A 2016. június 14. és 16. közé belőtt Electronic Entertainment Expo, avagy E3 műsorában valószínűleg nagy szerepet játszik majd a virtuális valóság is, elvégre az év első felében várunk három nagy játékost is (PlayStation VR, Oculus Rift és HTC Vive), de bizonyára nem csak emiatt lesz majd emlékezetes a jövő évi expó. Ti mire számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)