Hirdetés

E3 2016 - bemutatkozott a Fe

|

Még csak most indult el az EA indie fejlesztőket segítő programja, de máris egy nagyon különös játékot sikerült bemutatni.

Hirdetés

Az Electronic Arts az idei E3-on a nagy játékok mellett időt szánt a kisebb, experimentálisabb jellegű játékokra és bejelentette az EA Originals első játékát, amihez rögtön egy hangulatos trailert is kaptunk.

Tavaly az EA bemutatta az Unravelt, ami az akkori E3 egyik legnagyobb meglepetése volt, szóval nem meglepő, hogy idén egy lépéssel tovább mennek és még jobban elmélyednek az indie fejlesztések világában. A frissen bejelentett EA Originals első játéka szintén egy nagyon hangulatos játék lesz, mely a titokzatos Fe nevet kapta. A fejlesztők szerint a játék elsősorban a természettel való kapcsolatunkat fogja a középpontjába állítani, mi pedig nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy ez a játékmenetben miként fog tükröződni.

A játék megjelenéséről egyelőre nem tudni sokat, de mi már most kíváncsiak vagyunk. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)