Hirdetés

E3 2016 - Electronic Arts sajtókonferencia élő közvetítés

|

Battlefield 1, Titanfall 2, Mass Effect: Andromeda, FIFA 17, Madden NFL 2, Unravel 2, Star Wars: Battlefront és még több Star Wars várható az EA idei előadásán.

Hirdetés

Az E3 2016-ot az Electronic Arts nyitja, bár a kiadó most úgy döntött, nem az E3 keretében, hanem egy különálló rendezvényen, az EA Play-en mutatja be legújabb játékait.

Biztos, hogy a rendezvény középpontjában az őszi felhozatal áll majd, melynek része a Battlefield 1, a Titanfall 2, a Star Wars: Battlefront DLC-i, egy új Star Wars játék, valamint természetesen a FIFA 17, a Madden NFL 17, illetve további sportjátékok. A jövőre érkező Mass Effect: Andromeda és Unravel 2 szintén szerepelhet, illetve jó lenne hallani a Visceral SW-projektjéről is.

A közvetítés este 10-kor veszi kezdetét, alább követhetitek a videót, alatta pedig liveblogunkat, ami folyamatosan, automatikusan frissül.

Watch live video from EA on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)