Hirdetés

Megvan a következő E3 dátuma, így teljesített az idei

|

Most, hogy az E3 2016 véget ért a szervezők beszéltek az expó népszerűségéről és arról is, hogy az E3 2017 mikor várható majd pontosan.

Hirdetés

Rengeteg minden történt az EA Play-től elkezdve a nulladik napi konferenciákat záró zseniális Sony előadáson keresztül egészen a legkínosabb pillanatokig, amiket természetesen bármikor visszaolvashattok/visszanézhettek az E3-as aloldalunkon, valamint a következő GameStar magazinban. 

A hírek és videók persze továbbra is szállingóznak (így lesz ez várhatóan egész héten), viszont a Los Angeles-i expó hivatalosan június 16-ig tartott, ezért a készítők megosztották velünk, hogy mekkora sikere volt az eseménynek.

Az információik szerint idén több, mint 70 ezren voltak jelen (50,300 szakmabeli és 20,000 rajongó), akik 1600-nál is több terméket nézhettek meg és/vagy próbálhattak ki több, mint 250 kiállítónak köszönhetően. 

Egyúttal bejelentésre került a jövő évi show dátuma is. Az E3 2017-et június 13. és 15. között fogják megtartani, a helyszín pedig marad továbbra is a Los Angeles Convention Center. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)