Hirdetés

E3 2016 - és nektek mi volt a kedvenc?

|

A 2016-os E3-nak is megvoltak a gyengébb és erősebb részei. Mi most a rendezvény számunkra legkedvesebb pillanatait gyűjtöttük össze.

Hirdetés

Lezajlott az idei E3, a GameStar szerkesztőségének tagjai pedig végre kialhatták magukat. Persze azért csak egy szusszanásnyit pihentünk, most pedig gyorsan össze is szedtük, hogy kinek mi lett a kedvence az idei expó felhozatalából. Olvassátok el, mi mit szerettünk, majd ti is mondjátok meg kommentben.

HP - A Sony konferenciája ahogy van, úgy verte kenterbe hangulatilag az egész E3-at, mondjuk gyorsan hozzá is tenném, hogy nem kellett ehhez olyan hatalmas erőfeszítés. Bárhogy is, a Days Gone játékmenete lenyűgözött, a Silent Hi... Resident Evil 7 meglepett, és a Forza Horizon 3 pedig azonnali vágyakozást ébresztett, játszani akarom most. Egyébként az E3-on szerintem már nagyon kevés az igazán nagy pillanat, az internet megölte a bulit. Látjátok, ha printet olvasna még mindenki, most még lenne pátosz és áhítat... [ezt a véleményt a 2016/06-os GameStar magazin szponzorálta, amely Dishonored 2 címlappal és Batman: Arkham City Game of the Year Edition teljes játékkal kapható az újságárusoknál]

Mocsy - Sose gondoltam volna, hogy egy első világháborús játék ilyen hatással lesz rám. A DICE ebben az évben lemossa a Call of Duty-t, bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az Infinity War-ban látott űrcsata is pazarul nézett ki. A triplafedeles vadászgépekkel szemben azonban esélytelen, van egy olyan érzésem, hogy a Battlefield 1 lesz 2016 legjobb FPS-e, már csak az kell, hogy tisztességes egyjátékos hadjáratot rakjanak össze.

Chavalier - Évek óta vallom, hogy az exkluzivitás rossz, és a játékokat minden platformon elérhetővé kellene tenni, amely képes futtatni őket. Tudom, hogy kényszerből, de a Microsoft végre megtette az első lépést a megfelelő irányba. Ideje lenne, hogy a homokozójuk körbekerítése helyett kapcsolt szolgáltatásaikkal versengjen minden platformgyártó a pénzünkért. Ám miközben a Play Anywhere kezdeményezést tartom a show legpozitívabb fejleményének, nem tudok elmenni szó nélkül amellett, hogy a Sony megannyi sikertelen próbálkozás után végre képes volt összerakni egy God of Wart, amelyik nekem is tetszik.

Paca - A Sony játékai mellett (ahogy azt vártam is) a Forza Horizon 3 nyűgözött le leginkább. Imádtam az előző két részt, nem volt még számomra egy olyan autós játék, ami azt az élményt nyújtotta volna, mint a sorozat eddigi játékai. Na meg a We Happy Few, ami eszméletlenül beteg, kicsit BioShockos az atmoszférája, és indie játék létére AAA minőségű lehet. De az Early Accesstől azért félek.

Kaci - Megmondom őszintén, kicsit izgultam a PC Gaming Show indulása után, mert az idei E3-at akkor a "gyenge kezdés után erős visszaesés" jellemezte a legjobban. Erre még rátett egy lapáttal a közepesen kellemetlen Ubisoft konferencia, valamint a bakit bakira halmozó Sony pre-show is, így nem sokat vártam a kékektől. Aztán azon kaptam magam, hogy 50 perce nem csuktam be a számat. De mint azon kevés emberek egyike a szerkiben, aki elsősorban PC-n játszik, nem mehetek el szó nélkül a Play Anywhere mellett sem. Ide nekem az összes játékot!

Csirke - Nagyon örülök a Play Anywhere kezdeményezésnek, mivel így a jövőben olyan cimboráimmal is együtt játszhatok majd, akik sosem cserélnék szeretett PC-jüket Xbox One konzolra. Új játékok terén viszont most is a Sony robbantott nagyobbat. Hiába imádom már most a Forza Horizon 3-at, a PlayStation 4-exkluzív címek miatt itt lenne az ideje, hogy végre beruházzak a Sony gépére is. Meg akartam várni a vásárlással a Neo kódnéven futó masinát, de nem tudom, hogyan fogom kibírni addig. 

Gócza - 24 évesen büszkén vállalom, hogy hatalmas szuperhős rajongó vagyok. Emiatt nem meglepő, hogy számomra a legjobb pillanat az egyelőre PlayStation 4 exkluzív Pókember játék bejelentése volt. Persze, csak a bejelentés még nem csigázna fel, Pókember játékból is láttunk már rosszat, nem is egyet. A hozzáállás az, ami különlegessé teszi ezt. Egy jó stúdiónál vannak a jogok és a Marvel legalább olyan igényes videójáték adaptációkat szeretne, mint amilyenek a saját filmjei. Az pedig, hogy nem az új Spider-Man filmhez kapcsolódik a történet, hanem saját ötletekkel dolgozhatnak, külön remek hír. 

Nightwolf - Elöljáróban szeretném a margó szélén megemlíteni a FIFA 2017-et, ha már évek óta szidom a sorozatot! Gyerekek, végre nem csak egy egyre szebben gömbölyödő labdát kapunk a pénzünkért, hanem egy sztorimódot is. Három év, és keményvonalas RPG válik belőle. Emlékezzetek majd rá, én mondtam először!
Ahogy a világ legtöbb polgárának, nekem is úgy cirógatta a Sony előadása a hengerformájú nyakamat, hogy libabőröztem. Négy olyan címet láttam, amiből nem kell több ízelítő, mert meggyőztek, így jövő év elején olyan biztos, hogy veszek egy PS4-et, mint az, hogy most leírok egy a betűt: a.
A kívánatos felhozatal közül pedig az élő szimfonikus zenekarral felvezetett és megtámogatott God of War 4 miatt bokszoltam elismerően vagy ötöt a levegőbe. Benyeltem minden hatásvadász elemét, odavagyok Kratos szakállas-kopasz fizimiskájáért és a megváltozott harcrendszerért. A fia azért nem lennék, mert szeretem, ha nem kell félnem az apukámtól.
Emellett a Pókember játékot éltető felnőtt férfi kollégáim miatt én kérek elnézést...

Stöki - Az E3-ról jelentjük:
- gameplay trailerek közül a God of War 4 szétütött mindent
- a kipróbálható AAA-játékok közül nekem a Titanfall 2 jött be leginkább (a Battlefiled 1 mellett)
- az indie cuccok közül az Abzu, amiben benne van egy új Journey lehetősége
- a VR cuccok közül az Eagle Flight, meglepően szórakoztató sasként ctf-ezni
- a legdurvább kaja a pulykacomb volt, amit a Bethesdánál kaptunk
- a legfaszább pillanat közös fotóm Tim Schaferrel

Szada - A Sony konferenciája számomra vitt mindent, mint a piros hetes. Egyre jobban gondolkozom egy PlayStation 4 beszerzésén, de valószínűleg kivárok vele karácsonyig, addig hátha befut a Neo és talán befigyel egy PlayStation VR is mellé. A God of War és Horizon: Zero Dawn gameplayeket tátott szájjal néztem, azok tetszettek a legjobban, de a South Park: The Fractured But Whole is kötelező vételnek ígérkezik. Muszáj megemlítenem még, annyira örültem mikor a CD Projekt RED bejelentette az önálló Gwent játékot, hogy azonnal jelentkeztem is a bétára. 

Hunter - Mivel Gócza már lenyúlta a Pókember bejelentést (aminél én konkrétan székemből felállva üvöltöttem, hogy FUCK YEAH!), ezért én bemondom a Battlefield 1 multi bemutatóját. Mivel haverokkal TS-en néztük az egészet iszonyat jót röhögtünk. Az hagyján, hogy Snoop Dogg titkos fegyvere hosszabb volt, mint a flinta csöve, de a frag tábla átnézése közben azon sírtunk igazán, hogy valójában a zöld füst volt a legtöbb amit hozzátett a meccs eredményéhez (és ez ugyan úgy igaz a többiekre is). Játékbejelentések tekintetében még a Gwent tetszett igazán. Alig várom, hogy bétázhassak, és ismét több ezer órát ölhessek bele egy másik varázspókerbe.

Nektek mi volt a kedvencetek az idei E3-on? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)