Hirdetés

E3 2016 - ígéretes a PSVR-exkluzív Farpoint

|

A Sony egyik újonnan bemutatott PlayStation VR-címe a Farpoint volt, egy sci-fi shooter, amiben egy nem kimondottan barátságos idegen bolygó felfedezése a feladatunk.

Hirdetés

Nem győztük kapkodni a fejünket a bemutatók láttán a Sony E3-as előadásán, amik között ott volt a Crystal Dynamics, SCEA, EA és Sega fejlesztőket is tömörítő Impulse Gear stúdió kifejezetten PlayStation VR-ra fejlesztett sci-fi lövöldéje, a Farpoint is. 

A Sony mutatott egy pofás gameplay demót a Farpoint játékmenetéről, amelyben egy idegen planéta feltérképezése volt a feladata hőseinknek (egy férfinak és egy nőnek), de ahogy az ilyenkor lenni szokott a dolog nem ment egyszerűen és pillanatok múlva elszabadul a pokol, majd karakterünk kénytelen a fegyveréhez nyúlni, hogy megvédje magát... valamiktől. 

A Farpoint vélhetően része lesz annak az 50 játéknak, amely az októberben megjelenő PlayStation VR év végéig megjelenő kezdő felhozatalát jelenti. Nézzétek meg a fenti videót a képre kattintva, megéri!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)