Hirdetés

E3 2016 - képeken az expo első napja

|

A GameStar különítménye, vagyis mazur kint van az idei E3-on, és volt olyan jószívű, hogy egy halom képet küldött a helyszínről.

Hirdetés

Fotók segítségével persze lehetetlen visszaadni azt az elképesztő hangulatot, ami egy E3-on uralkodni, azonban mégis talán egy picivel közelebb tudjuk hozni nektek a Los Angeles-i expót az alábbi képekkel.

A rendezvény első napján mazur lőtte ezeket a képeket, nézzétek meg őket gyorsan. Természetesen minden fotó megnő, ha rájuk kattintotok.

Igyekszünk a jövőben is minél több helyszíni anyaggal jelentkezni, figyeljétek a GSO-t az E3 2016 teljes ideje alatt, és persze mindenről írunk is nektek, az E3 rovatunk csak titeket vár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)