Hirdetés

E3 2016 - a páncélok nem fogják felborítani az Injustice 2 egyensúlyát

|

Sokakban felmerült, hogy a felszerelések miatt nem lesz alkalmas kompetitív játékra az Injustice 2, de Ed Boon szerint nincs ok az aggodalomra.

Hirdetés

Sokáig kérdés volt, hogy a NetherRealm csapata mivel tudná feldobni az Injustice jól működő receptjét, az E3 előtt néhány nappal pedig meg is kaptuk a választ: a hőseink egyedi páncélokat kapnak, amelyekkel minden karakter szinte végtelenül variálható. Ez jól hangzik, viszont azonnal felmerült a kérdés, hogy ez miként hat majd a bajnokságokra.

Hatalmas kihívást jelent ugyanis kiegyensúlyozni egy olyan játékot, amit versenyszerűen is játszanak, így rengetegen aggódni kezdtek, hogy alkalmas lesz-e az Injustice 2 arra, hogy bajnokságokon szerepeljen. Ed Boont egy interjúban kérdezték meg minderről, ahol azt nyilatkozta, hogy mindenképpen készülnek kompetitív opciókkal:

"Teljesen biztos, hogy lesz erre valamilyen megoldásunk, mint például egy dedikált Tournament Mode vagy valami hasonló. Semmiképpen nem fogjuk megengedni, hogy valaki belépjen egy bajnokságra egy 50-es szintű Batmannel és megalázzon mindenkit. Nem őrültünk meg."

Boon szerint a páncélok elsődleges célja az, hogy meghosszabbítsák a játék élettartamát, hiszen ha a karakterünk folyamatosan változik és fejlődik, sokkal inkább van értelme később visszatérni egy foglalkozni vele.

Nektek hogy tetszik az Injustice 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)