Hirdetés

E3 2016 - kiszivárgott az Injustice 2, Ed Boon nem örül

|

Úgy tűnik, hogy igaznak bizonyulnak a közelmúltbeli pletykák és a Warner Bros. egyik E3-as meglepetése az Injustice: Gods Among Us folytatása lesz. Erről árulkodik egy kép is.

Hirdetés

Mintha csak megéreztük volna a 2016/05-ös GameStar újság esetében, hogy a Warner Bros. valami turpisságra készül, ugyanis az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition volt a magazin teljes játéka, majd elkezdtek szállingózni a pletykák a folytatásról. 

Most pár nappal az E3-as őrület kezdete előtt kiszivárgott egy poszter képe, amin Batman és Flash feszülnek egymásnak, a játék címe Injustice 2, a fejlesztőcsapat logója pedig a NetherRealm Studioshoz köthető. Nemrég Ed Boon, a Mortal Kombat atyja utalt már rá egy római II-essel a Twitterén, hogy valamire készülnek, de akkor sokan azt feltételezték, hogy talán nem egy Injustice folytatásról, hanem egy újabb Mortal Kombat címről van szó. Az alábbi fotó után viszont már minden világossá vált, főleg, hogy a Polygon is megkapta a plakátot: 

Ezeket a posztereket elvileg a GameStop előrendelői kapják majd meg. Ed Boon morci is lett kicsit a kiszivárgás miatt: 

Platformok és dátum még nincs, azt valószínűleg csak az E3 alatt ismerjük meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)