Hirdetés

E3 2016 - Gears of War karakterrel bővül a Killer Instinct

|

A Microsoft fogta a Killer Instinct verekedős játékot és az egyik legnépszerűbb szériáját, a Gears of Wart, és keresztezte a kettőt egy játszható karakter bevonásával előbbibe.

Hirdetés

A verekedős címek előszeretettel használják más franchise-ok karaktereit - mint ahogyan tette azt a Mortal Kombat X az Alien, a Predator vagy épp Jason esetében -, ez alól a Killer Instinct lenne sem kivétel. A Battletoads cameo óta semmin nem lepődünk meg.

A Microsoft E3-as prezentációjának egyik látványos szereplője volt a Killer Instinct, de a játékosok figyelmét legfőképpen az ragadta meg, hogy a Microsoft Studios teljes támogatásának köszönhetően a Gears of War egyik karaktere, General RAAM is játszható lesz a PC-t és Xbox One-t is támogató Killer Instinct Season 3-ban. A mellékelt videóban bemutatja, milyen drasztikus dolgokra képes. Finomkodás kizárva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)