Hirdetés

E3 2016 - ezeket viszi magával a Koei Tecmo

|

A Koei Tecmo bejelentette az E3 2016-os felhozatalát és akad a kínálatban egy titokzatos játék is.

Hirdetés

Az E3-as aloldalunkon minden eddigi információt megtaláltok a június 14 és 16 között megrendezésre kerülő expóval kapcsolatban (beleértve a konferenciák dátumait is), most pedig újabb kiadót véshetünk fel a "biztosan ott lesz" listára, ugyanis a Koei Tecmo ismertette a rendezvényre szánt névsorát. 

A Koei Tecmo bejelentése szerint biztosan magával viszi a Tokyo Game Show 2015-ön leleplezett, Kurosawa ihlette szamurájos akciójátékot, a PlayStation 4-exkluzív Ni-Oh-t, amelyből a Team Ninja soha nem látott tartalmakat mutat majd.

Ott lesz az új Attack on Titan játék is (amely Európában augusztusban debütál PC-re, PS3-ra, PS4-re, PS Vitára, Xbox 360-ra és Xbox One-ra), valamint egy titokzatos harmadik játék is, amit a kiadó csak az eseményen leplez majd le. Mindössze annyit tudni róla, hogy a Dynasty Warriors és Samurai Warriors franchise-okról ismert Omega Force stúdió fejleszti. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)