Hirdetés

E3 2016 - így kövesd velünk élőben!

|

Az E3-at idén is élőben, 24 órában közvetítjük itt, a GameStar Online-on. Konferencia időpontok, stream linkek, és minden, amit tudnotok kell!

Hirdetés

Kevesebb mint egy hét múlva, itthoni idő szerint vasárnap késő délután kezdetét veszi az E3 2016, az év legfontosabb videojátékos rendezvénye. Előadást tart majd az Electronic Arts, a Bethesda, a Sony, a Microsoft, a Ubisoft, lesz PC Gaming Show, és az egész hét folyamán izgalmasabbnál izgalmasabb hírekre számíthatunk. A GameStar Online-on 24 órában fogunk közvetíteni, így velünk nem maradtok le semmi fontosról, és élőben követhetitek velünk a bejelentéseket.

Ahogy minden évben, úgy most is minden előadást liveblogolunk. Az első az Electronic Arts lesz június 12-én, vasárnap este 22:00-tól, és érdemes sokáig fennmaradni vagy rövid pihenő után korán kelni, mert a Bethesda hajnali 4:00-kor tartja saját rendezvényét. A nap folyamán várhatóan az előadáson nem szereplő csapatok szórják majd a híreket felénk, de késő délután, 18:30-kor elkezdődik a valódi első nap, amit a Microsoft előadása nyit meg. Ezt 20:30-tól követi a PC Gaming Show, majd szusszanás nélkül lépünk át a Ubisoft 22:00-kor kezdődő sajtókonferenciájára. A napot és az előadások sorát a Sony zárja 03:00-kor, a Nintendo pedig délután 18:00-tól fog élőben közvetíteni, de nem tart Directet, így nem számítunk részükről nagy bejelentésekre.

Minden előadást közvetítünk, a lassabb nettel rendelkezők, olvasást preferálók, vagy angolul nem annyira tudók kedvéért liveblogolunk is, és a videókat is beszúrjuk. 

Az előadások menete idén a következő.

Előadások

Mikor: június 12. este 22:00

Livestream és liveblog: E3 2016 - Electronic Arts sajtókonferencia

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - EA Play

Mikor: június 13. hajnali 04:00

Livestream és liveblog: E3 2016 - Bethesda sajtókonferencia

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - Bethesda

Mikor: június 13. este 18:30

Livestream és liveblog: E3 2016 - Xbox sajtókonferencia élő közvetítés

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - Microsoft

Mikor: június 13. este 20:30

Livestream és liveblog: E3 2016 - PC Gaming Show élő közvetítés

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - PC Gaming Show

Mikor: június 13. este 22:00

Livestream és liveblog: E3 2016 - Ubisoft sajtókonferencia

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - Ubisoft

Mikor: június 14. hajnali 03:00

Livestream és liveblog: E3 2016 - Sony sajtókonferencia

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - Sony

Tartsatok velünk egész idő alatt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)