Hirdetés

Nem találnátok ki, melyik volt az E3 legnépszerűbb játéka

|

A ListenFirst pusztán a keresések száma alapján összeállított egy rangsort arról, hogy melyek voltak a legnépszerűbb játékok az E3 alatt bejelentett vagy bemutatott címek közül. A Battlefield 1 csak a harmadik.

Hirdetés

Biztos, hogy mindenkinek van kedvence az E3-ról. A kiadók közül valaki legalább egy olyan játékot mutatott, amit a játékosok mindegyike azonnal felírt kívánságlistájára - vagy beírta nevét a keresőbe, hogy többet tudjon meg róla. 

A ListenFirst adatai alapján a legnépszerűbb 90 000 kereséssel a The Legend of Zelda: Breath of the Wild volt, melyet 85 000-rel az új God of War követett. A harmadik a Battlefield 1 lett 45 000-rel, majd a Detroit: Become Human (44 000) és a We Happy Few (39 000) következett. Hatodik helyre a Horizon Zero Dawn került, majd a The Last Guardian, a Resident Evil 7, a Mass Effect: Andromeda és a Days Gone zárta a sort. Erős a PlayStation-dominancia, de ez már csak azért sem meglepő, mert a Sony mutatta be a legtöbb játékot a show alatt.

Emellett megtudtuk, hogy eleinte a God of War videójára reagáltak és azt nézték meg a legtöbben, viszont az Xbox One S bemutatója átvette a vezetést. Facebookon és Twitteren az Xbox dominált (nem kis részben annak köszönhetően, hogy az E3-as konferenciát Facebookon is élőben lehetett követni), Instagramon viszont a PlayStation (Crash-hez kapcsolódó tartalommal). A stúdiók versenyében az Xbox nyert, a Ubisoft lett a második, majd a PlayStation, a Bethesda és a Nintendo. Szegény EA...

Nektek mi volt a kedvenc?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)