Hirdetés

Mire E3-ig számolok - Microsoft

|

Fontos bejelentéseket várunk az idei E3-on a Microsoft előadásától. Összegyűjtöttük, mire lehet majd számítani ebben az évben a redmondiaktól.

Hirdetés

Már csupán kevesebb mint két hét választ el bennünket az idei E3-tól, ezért sorra szedjük össze, melyek azok a témák, amikkel legvalószínűbb, hogy találkozni fogunk az előadásokon. Korábbi cikkeinket és az E3-mal kapcsolatos híreket megtaláljátok aloldalunkon.

Ma a Microsofttal folytatjuk. Természetesen a legnagyobb érdeklődés a pletyka szinten már felmerült két új Xbox One konzolt övezi, de azért emellett is bőven lesz miért várni az előadást. Június 13-án minden kiderül, de addig is lássuk, mi mire számítunk a leginkább.

Az izmos és a csinos Xbox One

Már egy ideje teljesen egyértelmű, hogy a Sony egy új, erősebb PlayStation konzolt kíván a piacra dobni. Nyilvánvaló, hogy ez nem maradhat válasz nélkül, a Microsoftnak is egy combosabb Xbox One-nal kell előrukkolnia, ők pedig egyből több prototípusban is gondolkodnak. A Scorpio kódnév alatt futó, 4K-t is támogató verzió lehet az a versenyző, amit bizonyos információk szerint 2017-ben fognak a piacra dobni. Az új konzol dobozában elméletileg egy új kontroller is lapul majd. Előtte azonban érkezik még egy karcsúbb Xbox One, ami 2TB-os merevlemeze mellett kompakt, elegáns külsejével szeretné elcsábítani a vásárlókat. Kíváncsian várjuk, hogyan fest majd ez a dögös slim kiadás. 

VR-nélkül nincs boldogság

Bár a Microsoft HoloLens javában is készül, az egyre biztosabbá válik, hogy ezzel az eszközzel még jó darabig nem fogunk a nappalink közepén vagánykodni, továbbá a borsos ár miatt valószínű, hogy később sem a hétköznapi játékosok lesznek a kiszemelt célközönség. A HoloLens helyett viszont elképzelhető, hogy a VR-forradalom egyik úttörője, az Oculus Rift lesz az az eszköz, amit támogat majd az erősebb, Scorpio fedőnevű új Xbox One. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz végül igaz mindebből, és tényleg kap-e VR-támogatást az új konzol. 

Az E3 honlapján is megjelent egy Xbox One VR kategória, itt a Rebellion, a Maximum Games, a Readily Information Company és a 3DRudder szerepelnek, mint fejlesztők. Ezek alapján elképzelhető, hogy a Battlezone VR remake a Microsoft új konzoljára is megjelenik majd.

Valamivel játszani is kell

Nagyon izgalmasak az új konzolok és a VR-támogatás körüli találgatások, de azért a szívünk valószínűleg akkor fog a legnagyobbakat dobbanni, amikor a Microsoft legújabb játékaiból mutatnak nekünk valami újat. A Gears of War 4 már teljesen biztos, hogy tiszteletét teszi az E3-on, remélhetőleg a játék kampányából mutatnak gameplay felvételeket.

A Crackdown sorozat két évvel ezelőtt leleplezett harmadik része, a 2017-re csúsztatott Scalebound és az ígéretes ReCore is ott lesz a Microsoft előadásán, továbbá Halo-fronton is számítunk a Halo Wars 2-re. Az utóbbi két játék nem csak Xbox One-ra, hanem PC-re is érkezik. Korábban bejelentették az új Forza borítóautóját, ami egy Lamborghini lesz, így egy új Horizon rész bejelentése a legesélyesebb. 

Sanszos, hogy egy rövidebb szegmens erejéig szó lesz a Tom Clancy's The Divisionről és a Battlefield 1-ről is, előbbi fizetős DLC-it ugyebár korábban kapják majd meg az xboxos játékosok. A legújabb Battlefield esetében pedig hasonló partnerkapcsolatra számíthatunk, mint amit a Sony ápol legújabb Call of Duty játékkal. 

Az Aurora44 játéka az Ashen Xbox-exkluzív játékként debütál majd, így valószínűleg vele is a Microsoft előadásán találkozhatunk. Nem lennénk meglepve, ha a PC-re és Xbox One-ra is érkező Below is kapna egy rövid szegmenst az előadás alatt. Továbbá természetesen a Sea of Thieves felbukkanására is számítunk, melyet a fejlesztő Rare az eddig legambiciózusabb játékaként emlegetett. 

Hallani pletykákat a Dead Rising sorozat folytatásáról is, amit ha bejelentenek, azt valószínűleg a Microsoft előadásán láthatjuk először.

Az előadás június 13-án, hazai idő szerint 18:30-kor veszi majd kezdetét. Szerintetek mikre lehet még majd számítani a redmondiaktól? Kommentben jöhetnek az ötletek! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)