Hirdetés

E3 2016 - nagyon valószínű, hogy az Xbox One is VR támogatást kap

|

Most az E3 hivatalos honlapján található infók utalnak arra, hogy a Microsoft is belép a VR-bizniszbe.

Hirdetés

PC-hez aránylag sok VR-eszköz készül, a Sony pedig sajátot készít PlayStation VR néven. Úgy tűnt, a Microsoft kimarad az egészből, és inkább az AR-rel próbálkozik, de a HoloLens csak nagyon sokára jelenik meg, és akkor sem az átlag gamerek játékszere lesz.

Az E3 honlapján megjelent egy Xbox One VR kategória, melyben négy fejlesztő szerepel: a Rebellion, a Maximum Games, a Readily Information Company és a 3DRudder. Az első a Battlezone VR remake-et készíti Oculus Riftre és PlayStation VR-ra, de azt, hogy a többi min dolgozik, nem tudjuk. A Maximum Games legutóbb az Alekhine's Gun nevű játékot adta ki, és alapvetően kiadóként funkcionál, a Readily 3D modellezésben jártas, a 3DRudder pedig kiegészítőket csinál VR-hoz.

Korábban egy meg nem nevezett, nagy, európai stúdió is azt nyilatkozta, hogy VR-játékot fejleszt Xbox One-ra, mely 2017-ben fog megjelenni. A legutóbbi pletykák alapján a Microsoft két konzolt is bejelent az E3-on, melyek közül az egyik egy kisebb, a másik egy erősebb gép. Hátha utóbbi pont azért készül, hogy a VR játékok jobban fussanak, vagy fussanak egyáltalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)