Hirdetés

E3 2016 - íme a Don't Starve fejlesztőinek új túlélőjátéka

|

A Don't Starve-ot jegyző Klei Entertainment nem lép ki a komfortzónájából, és új játékában, az Oxygen Not Includedben is a túlélésé a főszerep.

Hirdetés

Csak két napja, hogy beszámoltunk a Don't Starve fejlesztőinek újdonságáról, a Hot Lava című ügyességi kalandjátékról, viszont a beharangozás mellett a Klei Entertainment azt is megerősítette, hogy készülnek egy másik meglepetéssel is. 

A PC Gaming Show alatt kiderült, hogy mivel: az Oxygen Not Included lényegében egy űrben játszódó kolónia-szimulátor, amelyben egy aszteroida belsejében kell kialakítanunk egy bázist és a telepeseket menedzselve túlélnünk. Ahhoz, hogy ez összejöjjön a Don't Starve játékmenetéhez hasonlóan itt is gondoskodnunk kell a ránk bízottakra: ételt, italt, meleget és oxigént kell számukra biztosítanunk. 

Az Oxygen Not Included a tervek szerint 2017. május 9-én jön, kizárólag PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)