Hirdetés

E3 2016 - megvan a PC Gaming Show időpontja

|

Az E3-ak történelmében tavaly kapott először helyet egy külön a PC-s platformnak dedikált konferencia, a megkezdett hagyomány pedig idén folytatódik.

Hirdetés

A tavalyi E3 egyik legnagyobb újdonsága egyértelműen a teljesen a PC-s játékoknak szentelt előadás volt (érdemes elolvasnotok az összefoglalót), ahová számos fejlesztőt hívtak meg a szervezők. Ahogyan korábban már kiderült, idén visszatér a PC Gaming Show, fókuszáltabban, tele új bejelentésekkel és exkluzív meglepetésekkel. 

A PC Gaming Show konferencia idén a külön bulit tartó Electronic Arts helyére került, vagyis magyar idő szerint június 13-án, hétfőn este 21:00 órától kerül rá sor. A show ismét az AMD és a PC Gamer szervezésében valósulhat meg, amit a Twitchen keresztül követhetünk majd figyelemmel. Hasonlóan a tavalyi előadáshoz, ismét számos fejlesztő és hardvergyártó lép majd a PC Gaming Show színpadjára: eddig a Bohemia Interactive (Arma-sorozat, DayZ), a Sega és a Tripwire Interactive (Killing Floor 2, Rising Storm 2: Vietnam) részvételét erősítették meg, de a dátumhoz közeledve számos további meghívottról rántják majd le a leplet. 

Kíváncsian várjuk, hogy milyen exkluzív bejelentésekkel lepnek majd meg minket a PC Gaming Show résztvevői. Ti mikre számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)