Hirdetés

E3 2016 - videón a Scalebound kooperatív módja

|

Újabb videón láthattuk a zseniális Hideki Kamiya legújabb játékát, a Scaleboundot, viszont ezúttal a kooperatív módon volt a hangsúly.

Hirdetés

Korábban még Xbox One exkluzívként mutatkozott be a Scalebound, viszont az idei E3-on kiderült, hogy ez a játék is elérhető lesz majd Windows 10 felhasználók számára, ráadásul egy új videón a kooperatív módot is megnézhettük.

A Microsoft E3-as konferenciáján idén is előkerült a pörgős akciójátékokról híres Platinum Games legújabb játéka és természetesen ezúttal is elégedettek voltunk azzal, amit láttunk. A színpadon bemutatott 5 perces demóban minden benne volt, amire számítottunk: kooperatív mód, látványos kombók, hatalmas méretű ellenfelek és természetesen ütős soundtrack.

A Scalebound megjelenés 2017-ben várható Xbox One-on és Windows 10-en. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)