Hirdetés

E3 2016 - semmilyen formában nem volt ott a PS4 Neo

|

A Sony E3-as konferenciája után a közösségi felületeken többen is azzal bombázták a Sony-t, hogy a bemutatott játékok PS4 Neón futottak. Íme a hivatalos válasz.

Hirdetés

Kétségkívül nagyot ment a Sony az E3-on. Övék volt a legstílusosabb show, ami ráadásul csak és kizárólag a játékokról szólt. Olyan címek mutatkoztak be vagy épp mutatták meg magukat újra, mint a God of War, a Spider-Man, a Days Gone, a Death Stranding, a Horizon: Zero Dawn és a Detroit: Beyond Human

A műsort követően számos megkeresést kapott a Sony azzal kapcsolatban, hogy az expón mutatott demók és trailerek valójában már a sokkal erősebb PlayStation 4 Neón futottak, amelyre a Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida reagált Twitterjén: 

Tehát a God of War, a Horizon: Zero Dawn és a Days Gone is a sima PlayStation 4-en futott és nem az erősebb kiadáson. Szerintetek a Sony mikor leplezi le a PlayStation 4 Neót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)