Hirdetés

Így őrültek meg a rajongók a Sony E3-as sajtókonferenciájától

|

Az idei E3-as PlayStation sajtókonferencia láthatóan a rajongóknak szólt elsősorban, ahogy pedig a Sony friss videóján láthatjuk, ők nagyon is hálásak voltak ezért.

Hirdetés

Vannak, akik a múlt csalódásainak okán már rendkívül cinikusan nézik az E3-as sajtókonferenciákat és minden trailerben egy potenciális bukást látnak. Persze mások még mindig imádják, ahogy elvarázsolja őket, amikor először ismerik meg egy játék koncepcióját és világát, nekik pedig idén is egy kiváló előadást hozott össze a Sony.

Erről egy kedves videóval emlékeztek meg, amin azok a játékosok mesélhették el, melyik bejelentés nyűgözte le őket, akik egy mozis vetítésen nézték meg az előadást. A PlayStationös szervezők ráadásul felvették az első, őszinte reakcióikat is a sajtókonferencia közben, így a fenti videóhoz azt is elkapták, hogyan esett le a rajongók álla, mikor meglátták Kratost az új God of Warban, vagy éppen amikor Hideo Kojima belépőjét nézték. Egyébként mi is felállítottunk egy szubjektív rangsort az E3-as előadásokról és annyit elárulhatok, hogy nem az utolsó helyre került a PlayStation-konferencia.

Nektek hogy tetszett az idei Sonys bemutató?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)